torstaina, tammikuuta 26, 2012

Dutch Shepherd puppies first time at the agility hall



Tässä nyt parin viikon takainen videopätkä. Käytiin hallilla tutustumassa ja leikkimässä kotona olevien pentusten kanssa. Nythän kotona on enää Saana, joka sekin lähtee uuteen kotiinsa Suomussalmelle junakyydissä huomenna. Kainuussa siis nuo molemmat!

Saana vietti tiistain mukana töissä. Sillä oli oma pieni aitaus mutta eihän neiti olisi siellä viihtynyt, vaan halusi menoon mukaan :). Carita kävi onneksi yhden tunnin viihdyttämässä, jonka jälkeen olikin hetken rauhallista. Mutta vain hetken. Loppuajan Saana toimi häiriökoirana ryhmäläisille ja sai muutamaan takuukilttiin tapaukseen tutustuakin.

Simpalla oli eilen sekä pieni tottis- että aksatreeni hallilla. Pekoryhmä tottisteli omiaan ja me Simonin kanssa keskityttiin tällä kertaa lähinnä seuraamiseen. Sen lisäksi keppejä eri kulmista, mm. sitä takaaleikkausta kepeille mitä olen vältellyt kun se muka on vaikea. Näytti olevan taas koiralle helppo, vaikeus oli omassa päässä :)

Tunneilla oli väki vähissä, joten otin Simpan myös yhdelle tunnille mukaan. Harkattiin keinua yksittäisenä esteenä (no, otin hyppy - keinu - hyppy yms.) sekä putkille irtoamista. Simpasta oli JEESS kun pääsi tekemään helppoa putkiharkkaa normivääntämisten sijaan. Pari kertaa meinasi keskittyminen herpaantua kun Simpan parhaat kaverit Carita ja Gitta olivat paikalla - jos saisi rynnätä heidän luokse...? Ei saanut - hyvää harjoitusta. Kuten ei myöskään kisoissa saa tervehtiä toimihenkilöitä kesken radan... ;)

1 kommentti:

gitta kirjoitti...

hyvältä näyttää videolla treeni